Collegagroep leidinggevende technici (ism Cult!) Editie 3 - nieuwe datum!
op 28/4/2022 12u00 - 17u00
Programma:

Binnenkort is het eindelijk terug zover, we presenteren het vervolg op onze collega dagen. Op donderdag 28 april verwachten ze ons in het nieuwe cultuurhuis EMotia te Erpe-Mere.

 

Tijdens de derde inspiratie dag gaan we samen met collega's dieper in op ventilatie en luchtzuivering. Nu corona aan de uittocht begonnen is, is het duidelijk dat ventilatie een vaste waarde in onze werking zal worden. De nieuwe wetgevingen en richtlijnen kunnen we allemaal nalezen maar hoe ga je daarmee nu aan de slag? Hoe zorg je dat je zaal van propere lucht wordt voorzien of hoe kan je zorgen dat je toch op volle capaciteit terug kan werken?

 

We starten vanaf 12u met een gezellige babbellunch met broodjes.
Om 13u30 laten we de eerste spreker aan het woord, ir. Pieter Bolle, Coördinator Taskforce Binnenluchtkwaliteit, FOD Volksgezondheid komt de theoretische kant uit de doeken doen. 

Na een korte pauze verwelkomen we Hans Rouquart van Stadschouwburg Kortrijk die zijn traject komt bespreken.

Einde voorzien rond 16u30.

 

Voor wie is deze collegagroep? Voor iedereen die een technisch leidinggevende functie heeft binnen de culturele sector; theatertechnici, toneelmeesters, productieleiders, technisch directeurs, tourmanagers, ... 

 

Doel van de opleiding? In de collegagroep kijken we verder dan onze technische taken. Zo deden we al een sessie rond teammanagement en eentje rond duurzaamheid. We bespreken telkens onderwerpen die niet vakspecifiek zijn maar die je wel helpen om je capaciteiten als teamleider te vervolledigen. 

Georganiseerd door:
STEPP vzw i.s.m. Cult!
Locatie:
Cultuurcentrum EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 ERPE-MERE
Prijs:
Iedereen:
collegagroep: 3e editieNiet-lid€ 35
€ 35
Lid€ 35
Schrijf online in
Voor bijkomende informatie en vragen:
info@stepp.be